Beeld en Geluid te Hilversum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 27 januari 2018

Vandaag gaan wij naar Beeld en Geluid.

Of je nu komt voor de Beeld en Geluid experience, een tijdelijke tentoonstelling, workshop, lezing of de prachtige architectuur: er is altijd wat te doen bij Beeld en Geluid. Bij het instituut voor mediacultuur ontdek je wat media met jou doen... en jij met de media.
Welke leeftijd je ook hebt, bij Beeld en Geluid is altijd wat te beleven/doen.

Onder het gebouw is een parkeergarage, dit is niet kosteloos!

Binnen bij Beeld en Geluid is gelegenheid om een hapje te eten, er is een buffet met meer dan genoeg keuze.

Voor meer info. www.beeldengeluid.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.