Bezoek Maritiem Museum Rotterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 21 oktober 2017

Vandaag bezoeken we het Maritiem Museum in Rotterdam.
In oktober 2017 start hier de tentoonstelling "How we ditched the Dutch", een onthullende expo over een kaping die het einde betekende van de VOC, maar niet in onze geschiedenisboeken is terug te vinden.
Naast deze expo is er ook de tentoonstelling "Wonen op het water" en een aantal vaste presentaties.
Bij aankomst in het museum kunnen we in het museumcafe Lloyds wat drinken en/of lunchen. Op de website www.restaurantlloyds.nl is de lunchkaart te bekijken.
Voor meer informatie over het museum, zie: www.maritiemmuseumrotterdam.nl.
Na afloop kunnen we eventueel nog wat drinken bij de oude haven, die op loopafstand van het museum ligt.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.