Drents Museum Assen: Iran-Bakermat van de beschaving (7000-330 v Chr.).

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 7 juli 2018

Vandaag bezoeken we het Drents Museum in Assen. Dit museum heeft altijd indrukwekkende tentoonstellingen over archeologie.
In de serie van grote internationale tentoonstellingen presenteert het Drents Museum vanaf 17-06-2018 de expositie Iran- Bakermat van de beschaving ( 7000-330 vChr). Deze tentoonstelling belooft een unieke reis te worden door een van de oudste en meest bijzondere culturen van de wereld aan de hand van unieke archeologische vondsten. De vondsten zijn afkomstig uit het National Museum of Iran in Teheran en de Iranien Cultural Heritage Organization.
Na afloop kunnen we eventueel nog wat drinken/eten op een van de terrasjes nabij het museum.
Voor meer info: www.drentsmuseum.nl.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.