Elburg wandeling stadje en beklimmen toren grote kerk Elburg

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Maandag 21 mei 2018

We gaan vandaag een wandeling maken door het stadje en over de wallen van Elburg. Wandeling van ongeveer een uur. Na de lunch beklimmen we de toren van de grote kerk! Dit is een wenteltrap met 158 treden. Beloning een prachtig uitzicht over de Flevopolder en de Veluwe. Als extra is er op pinkstermaandag een pinkstermarkt bij de haven. Na afloop nog voor de liefhebbers een drankje op terrasje.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.