Fietsroute 175495, Amsterdam, Durgerdam, Uitdam, 51 kilometer

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 8 juli 2017

Vandaag wil ik ruim 50 kilometer fietsen, te beginnen bij het Station Amstel in Amsterdam voor de liefhebbers!

Een echte Hollandse tocht met Amsterdam en natuur aan de noordzijde van onze mooie Hoofdstad.

Er zijn diverse plaatsen waar we wat kunnen drinken en gezellig kunnen bijpraten.

Het tempo is goed te volgen, ik wil zoveel mensen laten genieten van deze mooie tocht.
Indien er voldoende interesse is wil ik na terugkomst in Amsterdam gezellig wat gaan eten. Kunnen jullie mij via pb doorgeven als jullie daarvoor interesse hebben, ik weet een gezellig Italiaans restaurant vlakbij het Leidseplein, waar ik dan ga reserveren.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.