Filmpje Pakken Zwolle: Three Billboards Outside Ebbing

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 21 april 2018

Vanmiddag gaan we de film Three Billboards Outside Ebbing bekijken in het filmhuis van Zwolle

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Vlijmscherpe moderne western over een moeder van een vermoord meisje die lijnrecht tegenover de plaatselijke politie komt te staan. Winnaar van de Golden Globe voor Beste Film en Oscar voor Beste Actrice (Frances McDormand).


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.