Herhaalde activiteit: Kerststal Sint Jan en korte stadswandeling - Den Bosch

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 13 januari 2018

Gezien de vele aanmeldingen op de reservelijst van de activiteit op 6 januari, organiseer ik deze activiteit voor de tweede keer.
De drie Koningen mogen dan volgens de kalender vertrokken zijn, in de kerststal van de Sint Jan zijn ze nog niet van plan te vertrekken. We lopen door deze kerststal heen, de grootste van alle kerststallen, die als thema "Verbinding" heeft. Daarnaast kunnen we de Sint Jan, een kruisbasiliek in Brabantse Gotiek uit de 14e-16e eeuw, verder bezichtigen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden combineren we het bezoek (aanloop en terugweg) met een korte stadswandeling. Hierbij passeren we enige beroemde Bosschenaren (standbeelden).
Maar we starten met koffie/thee en de bekende lekkernij, de Bossche Bol (en/of lunch).


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.