Ko-kalf boerderijentocht 't Harde, 20 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 24 juni 2017

Een mooie wandeltocht door de landerijen (Langs de EKO-boerderijen) en dokter Vogel tuinen en het landgoed Zwaluwenburg. Ook wandelen we door het gezellige stadje Elburg. www.ko-kalf.nl

Ik heb deze activiteit ook voor een andere activiteitenclub georganiseerd. Dus het is een gemengde activiteit, de webmaster/Bart heeft er toestemming voor gegeven. Ik moet het duidelijk in de omschrijving vermelden, dus bij deze.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.