LAW Groen Hartpad. Zoetermeer-Alphen ad Rijn 24 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 14 januari 2018

Vandaag de 2e tocht van dit Streekpad. We beginnen bij het metro-station Buytenwegh in Zoetermeer. We lopen naar de route toe. Langd de Ringsloot lopen we langs de Zoetermeerse Plas. Via ‘t Geertje gaan we naar Weipoort en door de Polder Groenendijk ( geen honden). Met een grote boog lopen we om Hazerswoude -dorp naar Alphen. We lopen langs het Archeon en infiltreren zo Alphen binnen.
Misschien is er onderweg ergens koffie, cafe Klein Giethoorn, maar in deze koude wintermaanden zijn deze uitspanningen vaak gesloten.
PS. Bij onze vorige wandeling hebben we genoten van een Puttertje die een stuk met ons meevloog. Met dank aan Marijke, die ons hierop attendeerde.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.