Muzikale en IJsselmeerdijk-wandeling Oosterleek

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 24 september 2017

update het programma is bekend, zie hieronder.

Op zondag 24 september om 13:30 verzamelen we in Oosterleek voor DE MUZIKALE WANDELING, en ik wil dit combineren met een kort wandelingetje over de naastgelegen Ijsselmeerdijk.

Wie gaan er nog meer mee? Ik ga sowieso al met een groep vrienden en er kunnen nog een paar Aktivo-ers bij.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.