NIEUWE DATUM: Prachtige wandeling bos, duin, langs duinmeertjes en strand, Egmond aan Zee. 10 km

Datum: 
Zaterdag 14 april 2018

Ik kom al jaren in Egmond aan Zee maar heb pas sinds een paar weken geleden het bijzonder mooie duingebied ten zuiden van Egmond aan Zee ontdekt waar ik erg van onder de indruk ben mede door de prachtige vennen.
Vanmiddag maken we een mooie wandeling door het zeer afwisselende en prachtige bos-, duin- en strandgebied van Egmond aan Zee en duingebied ZUID. Het is een mooie omgeving en Egmond aan Zee heeft tevens een zeer gezellige boulevard.

We beklimmen de traptreden van een uitzichtheuvel vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het dorp, het strand, de zee en de hele omgeving inclusief het duingebied waar we heen lopen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.