Wandelen, zonnen en zwemmen(?) Egmond aan Zee, 8, 10 of 15 km wandeling duinen, strand en door dit gezellige badplaatsje mét ook zeer leuke winkeltjes. + duik in zee ?

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 8 juli 2018

Vanmiddag maken we een mooie wandeling door het zeer afwisselende en prachtige bos-, duin- en strandgebied van Egmond aan Zee en duingebied. Het is een mooie omgeving en Egmond aan Zee heeft tevens een zeer gezellige boulevard en een bijzonder leuk winkelstraatje.

We beklimmen de traptreden van een uitzichtheuvel vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het dorp, het strand, de zee en de hele omgeving inclusief het duingebied waar we heen lopen.

Uiteraard pauzeren we onderweg in een van de gezellige tentjes voor een drankje en eventueel een hapje.

Egmond aan Zee is de plaats waar zich het beste Strandpaviljoen van Noord Holland (prijswinnaar 2017) bevindt!

Tot slot lopen we even door het winkelstraatje. In deze plaats zijn op zondag ook de winkels open.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.