Rondleiding strandvondstenmuseum en wandeling Castricum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 2 juli 2017

Bij mijn vorige wandeling laatst in Castricum belandden we bij dit Museum voor wat drinken en genoten we van de overheerlijke zelfgemaakte appeltaart. Dit werd allemaal verzorgd door een zeer vriendelijke man die erg leuk en enthousiast vertelde over wat ze op deze prachtige locatie allemaal doen. Vandaar dat wij hier graag terug komen voor een museumbezoek inclusief een rondleiding door deze eigenaar die ons ook allerlei leuke anekdotes zal vertellen.

We maken eerst een wandeling. Van 14 tot 16 uur zijn we bij het museum.
Misschien bij voldoende interesse eventueel daarna nog ergens een hapje eten.

Museum


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.