Stelling van Amsterdam fietsroute +/- 60 km, Uitgeest

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 3 september 2017

Een leuke fietstocht langs diverse forten van de stelling van Amsterdam met fort aan Den Ham als beginpunt.
Onderweg is er voldoende gelegenheid om alles over de historie te weten te komen en er zal gestopt worden voor een lunch.

Geef jezelf op via onderstaande link:
http://www.rondjestelling.nl/index.php


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.