Wandeling door de bollenstreek 15 km vanaf Hillegom.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 29 april 2018

Rond deze periode staan er in de bollenstreek vele bollenvelden in bloei.
Vanaf het station van Hillegom lopen we via een mooie route door de bollenvelden richting Het Keukenhofbos waar we koffie drinken en langs het kasteel en de tuin lopen. Het Keukenhof zelf doen we niet aan.
We lopen daar nog een klein stukje door het bos, we zien Lisse achter de bloeiende bollenvelden liggen en we lopen naar De Zilk toe waar waarschijnlijk mozaieken langs de weg staan.
In De Zilk kunnen we ook nog wat drinken en eten bij de patatboer of anders op een leuk terrasje.
De wandeling eindigt weer bij het station van Hillegom.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.