Wandeling Breukelen - Hilversum (19 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 30 september 2017

Vanaf station Breukelen lopen we richting het oude dorp. Daar maken we tijd vrij voor een koffiestop. Na de pauze vervolgen we ons pad aan de andere kant van de Vecht, richting Scheendijk. Vanaf de Scheendijk gaan we langs de kreken van de Loosdrechtse Plassen naar de Bethunepolder. In de polder volgen we de strook naar het lintdorp Tienhoven. Langs de plas gaat de tocht verder naar Hollandse Rading. Zover komen we echter niet, omdat we halverwege afslaan naar vliegveld Hilversum, waar gepauzeerd kan worden. Vanaf het vliegveld lopen we via het bos en heidegebied aan de zuidkant van Hilversum de stad in tot het centrum. Daar kunnen we op de trein stappen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.