Weekendje Texel met de fiets.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 1 juli 2017

Ik wil Texel ontdekken met een leuk groepje mensen die van fietsen houdt. Je hebt op Texel mooie fietspaden, vooral die aan de waddenkant schijnt heel mooi te zijn vanwege de mooie uitzichten.
Ik probeer overnachting voor ons te regelen in Den Burg omdat het een levendig gezellig plaatsje is bij Vrienden op de fiets.
Ik wil tussen Den Burg en Oude Schild nog naar De Hoge Berg toe waar veel voornamelijke Russische oorlogsslachtoffers begraven liggen die aan het einde van de tweede wereldoorlog daar omgekomen waren.
Je hebt daar ook een mooi uitzicht over het hele eiland.

We doen Oude Schild aan bekend als de vertrekhaven in de VOC tijd.
We stoppen bij de Slufter en we bekijken het getijde landschap daar per voet en we doen daar horeca aan.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.