Privacy

Stichting Klub Aktivo, gevestigd aan Bobeldijk 94, 1647 CK Berkhout (geen bezoek), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven zijn in deze privacyverklaring.

Website: http://www.aktivo.nl
Telefoon: 085-2733560
Postadres: Gravin Juliana van Stolberglaan 31 - D120, 2263 AB Leidschendam

Persoonsgegevens die wij verwerken
Stichting Klub Aktivo verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over de activiteiten die jij organiseert via onze website
- Gegevens over de activiteiten waarvoor jij je aanmeldt

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info [at] aktivo [dot] nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Stichting Klub Aktivo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of onze notificatie mails
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om diensten bij je af te leveren
- Je clubgenoten jouw profiel te laten zien met je voornaam en woonplaats
- Je clubgenoten jouw globale locatie op de kaart te laten zien (afwijking ongeveer 1 kilometer)
- Je clubgenoten de dag en maand van jouw verjaardag te laten zien (niet het jaar) *
- Je clubgenoten de activiteiten te laten zien waaraan jij meedoet en/of die jij organiseert
- Stichting Klub Aktivo analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

* Als je de dag van je verjaardag niet bekend wilt maken aan andere ingelogde gebruikers, vul dan alleen je geboortejaar in bij je profiel.

Jouw volledige persoonsgegevens kunnen uitsluitend worden ingezien door de bestuursleden en regiocoördinatoren van Stichting Klub Aktivo en door de beheerder van de website www.aktivo.nl

Ingelogde gebruikers kunnen jou via ons gesloten mailsysteem een bericht versturen, zonder dat het emailadres van jou of van de afzender bekend wordt.

Geautomatiseerde besluitvorming
Stichting Klub Aktivo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Stichting Klub Aktivo bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:

Bij deelname op proef bewaren we je gegevens tot 2 jaar na je registratie bij Klub Aktivo om te voorkomen dat je binnen die periode opnieuw in aanmerking komt voor een proefperiode.
Als je hebt betaald om je inschrijving te verlengen dan bewaren we je gegevens tot twee jaar na het verlopen van je betaalde periode zodat je de mogelijkheid hebt om binnen die twee jaar je inschrijving alsnog te verlengen. Als je gegevens worden verwijderd worden tevens je volgende items verwijderd of geanonimiseerd:
- Je georganiseerde activiteiten
- Je aanmeldingen voor activiteiten
- Je prikbord bijdragen
- Je reacties op activiteiten

Delen van persoonsgegevens met derden
Stichting Klub Aktivo verstrekt jouw gegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Stichting Klub Aktivo gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Stichting Klub Aktivo gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Als je inlogt, plaatsen we een cookie op je computer, waardoor je gedurende 30 dagen automatisch ingelogd blijft, tenzij je uitlogt door op de link "Uitloggen" te klikken.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat...

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Stichting Klub Aktivo en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info [at] aktivo [dot] nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Stichting Klub Aktivo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-perso...

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Stichting Klub Aktivo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info [at] aktivo [dot] nl

Wil je meer informatie of een keer meedoen op proef, schrijf je dan gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee op proef.