Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd t/m ten minste 25 april 2021.

  • 13-12-2020 van 11:00 tot 16:30
  • Plaats: Amstelveen
  • Laatste wijziging: 08-12-2020

We wandelen langs groenblauwe linten als het Zuider Amstelkanaal en de Kalfjeslaan in het Loopveld. Deze linten verbinden de groene buffers van de stad. Het pad langs het Amstelkanaal komt voorbij de Rietveld Acedemie uit bij het majestueuze Olympisch Stadion. Dan volgen we de bielzen van de Museumspoorlijn richting het Amsterdamse Bos. We nemen hier niet de kortste weg, maar pikken het ommetje langs de fraaie Bosbaansluis even mee. Je kunt goed zien hoe diep de Bosbaan hier ligt. Via het Dachaumonument steken we het bos door naar de voormalige drafbaan. Hoogtepunt van de wandeling is beslist de passage door de Amstelveense Heemparken. Het Jac. P . Thijssepark en de Braak zijn vooral in het voorjaar van grote schoonheid. Opnieuw steken we het museumspoor over en dan houden we de langgerekte plantsoenen door Amstelveen aan. Het pad langs de Kalfjeslaan wordt steeds verrassender,  met eerst het voormalig Arboretum en dan een echte grasdijk. Na een pauze aan de Amstel zoeken we het Amstelpark op. Je proeft hier de sfeer van de Floriade  in 1972. Via de Belgische kloostertuin,  het Tekenkabinet en het pad langs de speeltuin sluiten we deze Amsterdamse groene gang af.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.