• zondag 26-02-2023 van 13:00 tot 18:00
 • Plaats: Delft
 • Laatste wijziging: 25 februari

Kom en doe mee met deze gezellige winteractiviteit!

Zondag 26 februari a.s om 13.00 uur spreken we af op het treinstation in Delft en ontmoeten elkaar t/o het gebouw van GWK.

We lopen dan via de leuke steegjes en grachten naar Gasterij 't Karrewiel. Daar gaan we eerst een uur bowlen en aansluitend genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

Onbeperkt en lekker gevarieerd. Om de brunch helemaal compleet te maken bieden wij u een zeer gevarieerd dessertbuffet aan met verschillende smaken ijs, vruchten en diverse zoete variaties.

https://www.karrewiel.nl/nl/restaurant/bruncharrangement.html

Kom je met de auto dan kun je gratis bij mij parkeren. Geef dan wel aan dat je met de auto komt.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Goedenavond, 

  Morgen is het zover. Om 13.00 t/o Grenswisselkantoor (GWK) binnen in de centrale hal, zal ik jullie opwachten.

  De brunch is om 14.00

  Hopelijk is iedereen op tijd. Vanaf station is het 20 minuten lopen. En we zullen dan vast trek hebben na de wandeling. Om 14.00 staat er een heerlijke brunch. Daarna staat een uur bowlen op het program. Mocht de wandeling te veel zijn dan is er  Tramlijn 1 die stopt bij het Kalverbos, vanaf Kalverbos is het 10 minuten lopen. Het kan zijn dat de tram vervangen is door een bus. Dit i.v.m werkzaamheden aan de Hoornbrug. Maar wandelen heeft wel mijn voorkeur. De wandeling naar t Karrewiel loopt dwars door centrum Delft. Leuke grachten, huisjes etc. Tot morgen Groet Bianca

   

 • Ik ben bereikbaar op 0638574299.

  Groetjes rainer 

 • Hallo Bianca,

  Bij het aanmelden geven wij ons tel.nr door, maar blijkbaar krijg jij die dan niet door.

  mijn tel nr. 06-40390569.

  groeten,Ivy

 • Beste Aktivo leden,

  Het is bijna zo ver dat we met elkaar gaan bowlen. Tot nu toe komt er een persoon met de auto zijn er meer die met auto komen? Het lijkt mij handig om jullie telnr. aan mij door te geven. Mocht er wat zijn dat we even beter bereikbaar zijn. Mijn nummer 06-22113990. Bij aankomst bowlingbaan kan ieder 2 consumptiepenning kopen, dit voor een drankje tijdens het bowlen en een kopje koffie of iets anders voor we weggaan. De brunch incl. bowlen kun je persoonlijk afrekenen voor vertrek. Zorg wel dat je op tijd op Centraal station Delft bent, vanaf station is het een 20 minuten lopen langs de mooie grachten en markt. Tot zondag 26 februari. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.