Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd t/m ten minste 25 april 2021.

 • 13-12-2020 van 11:30 tot 16:30
 • Plaats: Steenwijk
 • Laatste wijziging: 12-12-2020

Een afwisselende rondwandeling met kronkelpaadjes door glooiende bossen en velden met zelfs holle wegen welke zijn bezaaid met eiken- en beukenbladeren. Je loopt hier bij bijzondere grote beuken van behoorlijke leeftijd langs! Uit de buurt van de drukke recreatieve wandelroutes is het volop genieten van dit rustieke landschap, waarbij de route door het oude en authentieke landgoed Heerlijkheid De Eese een absoluut hoogtepunt is.

Bron: Groene Wissels: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-steenwijk/11194/

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Yvonne, Het lukt me helaas niet om het te combineren met een eerder gemaakte afspraak. Veel plezier morgen. Groet, Henk
 • Hallo Yvonne,

  Helaas moet ik mij ook afmelden vanwege een enkelblessure.
  Veel plezier en wellicht tot een ander moment.
  Groet, Theo
  • Hallo Theo,

   Wat vervelend, een enkelblessure. Nu is het echt 'thuiszitten' dus. We maken er morgen een fijne wandeling van, en we zullen elkaar vast ontmoeten tijdens een van de komende activeiten.

   Hartelijke groet,
   Yvonne
 • Hallo Yvonne,

  Helaas moet ik me afmelden voor je mooie wandeling; ik wens jullie een fijne dag toe en heel graag tot een volgende keer. Ik vond de laatste wandeling rond Zwolle heel gezellig.

  Tot horens/ziens!

  Hartelijke groet,
  Corine
  • Hoi Corine,

   Jammer dat je niet mee kunt morgen. Er komt vast een volgende keer dat we elkaar zullen zien én horen tijdens een activiteit! Leuk!

   Hartelijke groet,
   Yvonne
 • Deze route kun je ook uitprinten op papier eventueel, zie bij groene wissels.nl
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.