• 04-09-2021 van 13:30 tot 17:30
 • Plaats: Strijen
 • Laatste wijziging: 31 augustus

Op zaterdag 4 september ga ik naar een Golfclinic speciaal voor singles op de Strijense Golfclub in de Hoeksche Waard (net onder Rotterdam) en er zijn nog wat plekken beschikbaar. Voor de goede verhouding van geslacht en leeftijd zijn ze nog op zoek naar gezellige ALLEENSTAANDE HEREN van 55+ om mee te doen! De middag is compleet verzorgd met drankjes en borrelhapjes. 

Je kunt je aanmelden via https://minglethesingle.nl/product/golfclinic-borrel/

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Leuke (doorgezette, commerciële) activiteit Charlotte. Wel heel jammer dat je aan leeftijds- en geslachtsdiscriminatie doet. Op de genoemde website stond namelijk vermeld dat enkel vrouwen tot 45 jaar en heren mogen deelnemen aan de activiteit.

  Mijn ervaring met Aktivo is dat iedereen welkom is en er niet gediscrimineerd wordt (noch negatief, noch positief). 

  De (inmiddels) twee door jou opgevoerde commerciële activiteiten vormen hier nu een uitzondering op, heel spijtig. Hopelijk gaat dit niet de nieuwe trend worden....

  Met vriendelijke groeten, 

  Corine 

  • Hoi Corine, 

   Bedankt voor je berichtje. Geen zorgen. Ik ben 21 augustus mee wezen zeilen en het was zo leuk en goed geregeld, dat ik me meteen weer heb opggegeven bij ze. Ik kreeg van de organisatie te horen dat ze nog wat mannen erbij zochten om er een leuk verdeelde groep van te maken, vandaar dat ik het bericht hier even heb doorgezet. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen of het nou vrijwillig geregeld of is of niet. Het gaat erom dat we leuke dingen kunnen doen, toch? 

   Groetjes, Charlotte

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.