Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd t/m ten minste 25 april 2021.

 • 08-05-2021 van 12:00 tot 18:00
 • Plaats: Arnhem
 • Laatste wijziging: 22 maart

Juweeltjes, dat zijn het; de vele landgoederen en parken aan de noordkant van Arnhem. We wandelen door maar liefst tien schitterende landgoederen en parken: Groot Klimmendaal, Mariëndaal (met de befaamde Groene Bedstee), Boschveld, Lichtenbeek, Hoog Erf, Warnsborn (met kasteel), Schaarsbergen, Gulden Bodem, Zijpendaal (met kasteel) en tot slot het prachtige park Sonsbeek met het schitterende landhuis, hertenpark, de vele vijvers, fonteinen, waterval en 2 watermolens. Een wandeling met enorm veel afwisseling en in elk jaargetijde mooi! Vanaf het station kunnen de liefhebbers binnen een paar minuten naar en door de gezellige oude binnenstad, met de prachtige Eusebiuskerk met het Kerkplein, wandelen.

Ter info:

https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-arnhem/11555/

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Helemaal niet slecht gepositioneerd in het voorjaar na de vaccinatie. Grote kans dat we het corona-verleden achter ons kunnen laten.
  • Ha René,
   Ga je je deelnemersaantal nog verhogen in mei 2021 (na de vaccinatie) of houd je je aan de norm van het "nieuwe normaal" ? Corona zal nog wel een poosje 'onder ons' blijven dus wees op je hoede, ook in mei 2021☺👍.

   Hartelijke groeten,
   Corine 🙋‍♀️
  • Hi Corine,
   Het aantal kan zeker opgehoogd worden, als de problemen voorbij zijn. Kunnen we in Arnhem weer uit eten.
   Groet, René
  • Ha René,

   Goed plan👍😊, heel leuk en lekker weer zo'n etentje. Dan is de avondklok waarschijnlijk ook weer verleden tijd, 'n heel prettig vooruitzicht ☺👋

   Groetjes,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.