Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

 • 15-08-2020 van 11:30 tot 18:00
 • Plaats: Ermelo
 • Laatste wijziging: 14-08-2020

Vanaf het station wandelen we eerst door het gezellige Veluwse dorpje Ermelo. Daarna gaan we de stille Ermelose bossen in. Daar wandelen we over rustige wandelpaden naar de Ermelose Heide, letterlijk een hoogtepunt want we genieten daar van een fantastisch, spectaculair uitzicht over het Veluwemassief. Over de heidevelden en langs een schaapskooi weer de bossen in en over rustige, mooie (ook hele smalle, superstille) bospaden weer naar het centrum van Ermelo. Vandaar zijn we snel bij het station.

Ter info:

www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-ermelo/11312/

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Onze looprichting is met de wijzer van de klok mee, de andere groep dus andersom. We komen elkaar tegen op de Ermelose Heide.
 • De mensen die ten onrechte op de deelnemerslijst terecht zijn gekomen zullen worden overgezet naar de reservelijst.
  • Hallo Bart,

   Ik had met Rene vorig week afgesproken om als de groep op de dag zelf nog steeds zo groot zou zijn we deze in tweeën zouden opdelen, waarbij ik dan met een deel deze wandeling in omgekeerde volgorde zou lopen. Wat ons betreft zou daarmee iedereen die nu op de deelnemerslijst staat daar ook op mogen blijven staan (16 deelnemers).

   Groet, Mieke
  • Dag Mieke, Misschien is het een idee om dezelfde wandeling, maar dan omgekeerd als nieuwe activiteit toe te voegen op dezelfde dag. Dan organiseer jij die. Daar is vast wel animo voor gezien het aantal mensen op de reservelijst bij René.
  • Hallo Mieke, daar was ik niet van op de hoogte. Ook had je het maximaal aantal deelnemers niet verhoogd. Ik had met René afgesproken dat we ons best zouden doen om de mensen over te hevelen naar de reservelijst. Ik kan dat nu niet meer ongedaan maken.
 • Hai Rene,

  Hoe meer zielen, des te meer vreugd! Wat gezellig dat er zoveel belangstellenden met je mee mogen wandelen! Het is in deze Coronatijd immers al flink dringen geblazen bij de inschrijving omdat er toch nog flink wat beperkingen gelden.
  En dat terwijl de behoeftes aan vitamine S (sociaal contact) van een ieder onveranderd zijn!
  Wel even de 1,5 m. afstand in de gaten houden, dan komt het m.i. helemaal goed, heel fijn!

  Tot gauw ziens in Ermelo!

  Warme groeten,

  Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.