• 21-12-2019 van 10:30 tot 16:00
 • Plaats: Noordwijk
 • Laatste wijziging: 20-12-2019

Deze wandeltocht voert je volledig door de natuur en de bossen heen, een eindje van Noordwijk en Noordwijkerhout af. Je trekt dus echt even weg uit de bewoonde wereld om heerlijk te ontspannen .Het geluid van de golven die het strand op stromen ,de geur van de zilte zee, wat wil je nog meer ? Er staan maar weinig gebieden die zo rust gevend zijn als duingebieden. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo medewandelaars,
  Kan iemand mij inderdaad morgen afhalen van station Hillegom? Ik kom daar om vijf minuten na half tien in de ochtend aan.
  • Hoi René,

   Ik kom je ophalen van station . Ongeveer 09: 45 uur

   Groet Antoinette
  • Dank je wel Antoinette! Ideaal!
   Tot morgen.
 • Ik sta de maand december met 7 wandelingen ingeschreven ! Omdat ik nog wat anders wil plannen annuleer ik deze wandeling helaas ! Groet Edward
 • Ik ga graag mee. Indien nodig kan ik max. 3 personen ophalen op station Hillegom.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.