• 23-01-2020 van 18:00 tot 23:45
  • Plaats: Rotterdam,
  • Laatste wijziging: 21 januari

Het filmfestval Rotterdam, wie kent het niet.... als ik het goed heb de 47e editie. Altijd leuk, een mix van geweldige en hele matige films. Je weet het pas als je er geweest bent. Deze donderdagavond gaan we het weer proberen. We verzamelen voor de ingang van de Doelen, aan de zijkant op het Kruisplein (Jurriaansezaal), kiezen wat films uit, kopen kaartjes, eten wat, drinken wat, zien wat films, babbelen wat. Zo simpel, altijd leuk. 

Welke films ? Bepalen we op de avond zelf. Het programma staat een week of twee, drie van te voren on line.

Tot en met 21 januari geen aanmeldingen ... ik heb inmiddels met een vriend afgesproken, 2 films in Kino

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.