De aanmelding is gesloten

Op het eiland verblijven we bij Stayokay, waar we gebruik maken van het oud en nieuw arrangement. Het arrangement bestaat uit een verblijf op hun unieke locatie van 30 december 2019 tot 1 januari 2020. De prijs is €118,90 per persoon. Verlenging met één dag is mogelijk voor €21,20 per persoon.
3-Daags inclusief:
welkomsdrankje
2 overnachtingen en 1 ontbijt
1 nieuwjaarsbrunch
1 oudejaars feestmaaltijd

Inschrijven bij Aktivo doe je door je voor deze Aktivo-activiteit op te geven op de gebruikelijke wijze via onze site. Reserveren bij Stayokay doe je door een mail te sturen naar terschelling@stayokay.com met vermelding van ‘Oud en Nieuw Aktivo’ met je aankomst - en vertrek datum en je geslacht (vrouwen bij vrouwen, mannen bij mannen). Diegene die zich al eerder opgegeven hebben via de oude Aktivo-site, worden verzocht dat op deze site opnieuw te doen.

Wat kunnen we er gaan doen: fietsen, wandelen, jaarwisseling vieren, museumbezoek , eiland verkennen ,nieuwjaarsduik, stappen enz. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer en de grootte van de groep. Splitsing van de groep is natuurlijk ook mogelijk bij andere interesses.

Inschrijven kan niet meer, Stayokay zit vol.

Ter info:
www.stayokay.com/nl/hostel/terschelling


Wandel-ideeën:
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-terschelling-dorp/13813/ 31 dec
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-terschelling-oosterend/1...
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-terschelling-baaiduinen/...
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-terschelling-midsland/13...
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-terschelling-lies/14787/

We zijn op het eiland met ongeveer 20 Aktivo-leden voor de viering van de jaarwisseling. Niet iedereen die zich via de oude site ingeschreven had, heeft zich ook op deze site ingeschreven, waardoor het overzicht niet klopt.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik heb de boot van 9.45 uur en heb het diner op de 30e gereserveerd.
  Op nieuwjaarsdag heb ik de boot van 17.30 uur.
 • op 30 ste
 • Krijg weer via mail de vraag of ik dinerbuffet wil reserveren. Doet iedereen dat?
  • Hoi Marco, ik heb de mail ook ontvangen. Ik weet dat er enkelen zijn die wel gebruik maken van het diner. Je kunt ook ter plekke besluiten om mee te eten, maar dat moet dan wel voor 15.00 uur. Gr. Edwin
  • Je betaalt dan wel €2 meer.
 • Vergeet je zwemkleding niet. Een nieuwjaarsduik is leuker dan je denkt.
 • Neem je eigen handdoek en toiletspullen (zeep en shampoo) mee. Tijdens de wandeling is een dagrugzak wel handig voor eten en drinken, onderweg.
 • Hoi allemaal, ik heb ook de boot van 13.00 geboekt. Weet nog niet hoe laat ik op 1 januari terug zal varen.
 • hoi allemaal,

  Ben aan het nadenken hoe laat ik naar het eiland ga op de 30e. Wie gaat met de sneldienst en wie gaat met de gewone veerdienst? Ik bestel namelijk een trein en bootretour via de ns website. Dat is 55 euro voor heen en terug reis met de gewone veerdienst. Met de snelle veerdienst wordt dat 70 euro. Het is wel zo gezellig om samen te reizen. Mijn voorkeur heeft de sneldienst van half 1, maar er gaat ook een gewone veerboot om 13.00. Ik hoop van jullie te horen! Gr Rina(simja)
  • Hoi Rina,
   Wij (4 leden) reizen met de trein van Utrecht naar Harlingen Haven en nemen de boot van 13:00 uur.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.