Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

  • 30-08-2020 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Den Helder
  • Laatste wijziging: 25-08-2020

Het terrein van het Marinemuseum in Den Helder is van de Koninklijke Marine. Dit betekent dat je door het jaar heen als bezoeker getuige kunt zijn van verschillende tradities die de marine kent. Er wordt geregeld geoefend door adelborsten en ook hun traditionele mars door Den Helder, voorafgaand aan het jaarlijks Assaut begint bij het museum. Verder vinden er beëdigingen plaats. Het terrein voor het brughuis is ingericht als officieel herdenkingsterrein.

Het bekendste gebouw van het museum is het Torentje. Dit gebouw werd in 1827 in gebruik genomen als magazijn voor licht ontvlambare stoffen. Het uurwerk van het Torentje was overal op de werf goed te zien en diende als klok voor de werknemers. Nu doet het Torentje dienst als expositieruimte van het Marinemuseum. In zes zalen wordt de geschiedenis van de Nederlandse marine op aansprekende wijze verteld.

Meer informatie: www.marinemuseum.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Ik wil om 14.00 het museum in, willen jullie voor dan een kaartje reserveren?
  • Ok dank voor de mededeling ik ga mee
  • Vanwege het coronavirus, is deze activiteit verplaatst naar zondag 30 augustus.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.