Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd t/m ten minste 25 april 2021.

 • 26-06-2021 18:00 tot 30-06-2021 6:00
 • Plaats: Lennestadt-Bilstein, Duitsland
 • Laatste wijziging: maandag

Hallo iedereen,

Nu naar het zich laat aanzien corona gaat verliezen wil ik graag een vakantie uitje organiseren. Ik dacht naar het Sauerland. Ik heb een mooie advertentie gezien van hotel Bilstein all-inn voor 200 a 300 euro. Kijk allemaal naar de site van hotel Bilstein: https://www.hotelbilstein.nl/

We kunnen wandelen, zwembad, sauna, kegelbaan. Verder zouden we als een groep dat wil naar de brouwerij van Warsteiner kunnen gaan. Zoals je ziet, alles is mogelijk. 

Voor de mensen die zeggen "Ik wacht nog even af wat er gebeurt tot na corona", dan ben je voor dit goedkope reisje te laat. 

Ik kijk of er belangstelling voor is (laten we zeggen twee weken)

Groeten, Harrie

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Heel gezellig dat je ook meegaat naar hotel Bilstein Letta👍☺. Laten we erop vertrouwen dat deze mooie reis door kan gaan op 26 juni as; zou fijn zijn👌!

  Tot gauw!

  Hartelijke groeten,
  Corine 🙋‍♀️😺
 • Hoi allemaal,

  Agnes en ik hebben vandaag geboekt.
  Nu maar hopen dat we dan mogen.
  A.s. zondag proberen we tijdens een wandeling nog meer liefhebbers te vinden.
  We zijn nu al met zijn zessen.
  Dat wordt vast wel een gezellige vakantie.
  • Gezellig dat jij en Agnes ook meegaan naar het Sauerland Rainer; hoe meer zielen des te meer vreugd ☺👍.

   Tot gauw!

   Hartelijke groeten,

   Corine 🙋‍♀️
 • Hoi Harry,

  Ik heb het vandaag aan Agnes (mijn vriendin) gevraagd.
  Zij wil ook mee als we bij aankomst kunnen betalen.
  We zijn beiden bang dat het geannuleerd gaat worden maar zo loop je geen risico op onnodige kosten. Zij is net als jij extravert, spreekt goed nederlands met een pools accent.
  Ze kan ook goed wandelen maar niet zo goed als Antionette en ze is net als jij een gezeligheidsmens.
  • Hoi Rainer,

   Heb je al contact gehad met het hotel? Je hoeft alleen maar de periode aan te geven en te zeggen dat je bij de groep van Harry hoort. Betaling geschiedt pas bij aankomst in het hotel op 26-6 aanstaande dus je loopt geen enkel financieel risico.
   Mocht de reis niet doorgaan op 26 juni as dan word je daarover tijdig geïnformeerd. Zo nodig kan de reis dan doorgeschoven worden naar een later tijdstip👍!

   Hopelijk heb ik je zorgen omtrent het boeken hiermee weggenomen. Voormalig Aktivo-lid JoséD uit de Noordoostpolder gaat ook mee en met jou & Agnes zijn we dan met 6 personen, heel gezellig!

   Tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten,

   Corine 🙋‍♀️
 • Hoi Harry,

  Het wordt nu wel interessant voor mij te worden.
  Mag mijn vriendinnetje ook mee?
  Ze kent al een aantal mensen van Aktivo.
  Ik wandel bijna elk weekend met een klein groepje van Aktivo bij mij in de buurt en ik neem haar vaak mee. Zij wil ook lid worden als de club weer actief wordt .Ik had al tegen haar gezegd dat ik misschien eind juni naar Duitsland wil gaan en of ze misschien mee wil. Het leek haar wel leuk
  Ik wil zowiezo weer op vakantie gaan komende zomer als dat mogelijk is.
  Over 1.5 uur ga ik wandelen met haar en nog 2 anderen van Aktivo.
  Ik vraag daar wel wie er mee gaat.

  Hoe zit het met het vervoer daar naar toe?
  Zijn er genoeg auto"s. We kunnen weer vanaf Den Bosch vertrekken.
  Ik hou je op de hoogte.
  Groetjes, Rainer
 • Hallo Rainer iedereen heeft al geboekt als je mee wilt wil je dan ook boeken als er iets is met corona hoe je niets te betalen (betalen doen we daar als we er zijn )
  Hoor het wel van je als je gaat boeken.
 • Bij het boeken heb ik ook een annuleringsverzekering afgesloten à € 18,- Als de vakantie niet mogelijk is door corona kan er zonder een annuleringsverzekering kostenloos worden geannuleerd. Maar met deze verzekering kan er tot de dag van aankomst kostenloos, zonder opgaaf van redenen worden geannuleerd. Het enige risico is dat ik voor die 18 euro geen vakantie heb. Maar door vroeg te boeken, ben ik er wel van verzekerd dat er nog een kamer voor mij vrij is. Hopelijk kunnen we samen gezellig deze reis gaan maken eind juni.
 • Ik wacht nog even met reserveren. Als ik reserveer wil ik wel gaan en niet met te veel regeltjes.
  Ik vind het nu nog te vroeg met de huidige strenge Lockdown en de voorspelde derde golf.
  • Snap ik wel Rainer maar t.z.t zullen de regels wel versoepeld worden. Marja heeft al geboekt, dat wil ik binnenkort ook doen. Het lijkt me gezellig om met elkaar naar het Sauerland te gaan.

   Groetjes,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.