• zaterdag 30-10-2021 van 12:15 tot 17:00
 • Plaats: Voorburg
 • Laatste wijziging: donderdag 28-10-2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

We bezoeken eerst het museum en daarna starten we de wandeling van circa 5 kilometer, met de mogelijkheid voor deelnemers deze in te korten (bij een tramhalte op de route).

Het museum: we brengen een bezoek aan Huygens' Hofwijck, de creatie en vroegere buitenplaats van Constantijn Huygens (1596-1687). Ook zijn zoon Christiaan, de grootste wetenschapper die ons land ooit heeft gekend, woonde en werkte er acht jaar. Hofwijck is een prachtig bewaard gebleven zeventiende-eeuws monument, de Pronkzaal en de Oudhollandse keuken ademen de sfeer van de Gouden Eeuw. De buitenplaats heeft de vorm van een menselijk lichaam en is daarmee uniek in de wereld. En de tuin zit vol met verrassende elementen. Na dit bezoek beginnen we aan onze wandeling, we lopen een stukje langs de Vliet en doorkruisen parken om vervolgens een mooi uitkijkpunt te bereiken. Daar - met een vergezicht op Den Haag - bereiken we tenslotte het eindpunt van de wandeling, alwaar we de bus pakken naar NS station Den Haag Centraal.

Info: www.hofwijck.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • De link naar het formulier is toegevoegd. Mensen die kennis willen maken met Klub Aktivo, maar nog niet ingeschreven staan, kunnen zich via dit formulier aanmelden.

  Groeten, Bart

 • Hallo Elisabeth, 

  Mooie activiteit heb je aangemaakt👍. Wat ik me hierbij wel gelijk afvraag is hoe een aspirant Aktivolid zich kan aanmelden hiervoor (zonder inschrijving...?) en verder hoe jij te weten komt hoeveel belangstelling er is voor deze activiteit. 

  Als je nog geen lid bent kun je je m.i. niet opgeven voor een activiteit maar mogelijk vergis ik me...? 

  Heel graag hoor ik nog even van je. Bedankt vast voor je reactie. 

  Vriendelijke groeten, 

  Corine 🙋‍♀️

  • Hallo Corine,

   Er komt voor mijn activiteit nog een formulier op de website speciaal voor mensen die niet ingeschreven staan. Daarop kan een aspirant zich aanmelden voor mijn activiteit. Marijke organiseert ook een kennismakingsactiviteit. Zie hiervoor 24 oktober met een formulier waarop aspiranten zich kunnen aanmelden.

   Vriendelijke groet,

   Elisabeth.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.