• 17-04-2022 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Steenwijk
 • Laatste wijziging: 16 april

Vanaf station Steenwijk lopen we direct de nieuwbouwwijk in en al spoedig verlaten we deze bij de Steenwijker Aa. Uiteindelijk bereiken we na de ydyllische buurschap Tuk een uitkijktoren. Hier wil ik bij goed weer zeker nog wel even op stilstaan om uit te kijken over het stadje Steenwijk en de Woldberg, waar we zo dadelijk doorheen zullen wandelen. Als we daarna weer beneden zijn gaan we eerst nog een korte horecastop houden bij het naastgelegen theehuis met de naam Tuk (zelfbediening).

Na de horeca lopen we de stuwwal van de Woldberg op. Eerst wandelen we vooral door bos, maar dit gaat later over in kleinschalig landschap met boswallen, afgewisseld door heideveldjes, akkers en weilanden. Tenslotte wandelen we nog over landgoed de Eese en na het passeren hiervan kunnen we nog een horecastop houden bij een hotel. We kunnen er ook voor kiezen om een kilometer of twee door te lopen tot we de snelweg weer bereiken en daar iets te nuttigen bij de wereldberoemde fastfood keten, die bekend staat met een grote gele M. Inmiddels hebben we dan de rand van Steenwijk al bereikt en is het nog een 2 kilometer naar het station. 

We eindigen na 17 kilometer in ieder geval weer op station Steenwijk. Hier kun je er voor kiezen, om met welk vervoer dan ook, alle windrichtingen huiswaarts te nemen. Of wellicht heb je nog zin om met een groepje een etablissement in het stadje op te zoeken voor een drankje en/of hapje. Dus, heb je zin in een leuke Eerste Paasdag? Meld je dan zo snel mogelijk aan, want vol=vol.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beste mensen,

  Voor morgen, eerste paasdag, staat deze activiteit gepland. Het is leuk om te lezen dat deze met een deelnemersaantal van 12 gewoon door kan gaan. Er is Tot nu  1 af zegging geweest, maar dit is weer volledig gecompenseerd met de reservelijst.

  Verder beloofd het morgen een mooie voorjaarsdag te worden. Er zal dan ook zeker mogelijkheid zijn om in het bos nog ergens te picknicken. Neem dus voor de zekerheid ook iets mee om op te zitten, want ik weet niet of er terplekke voldoende bankjes zijn om met z'n twaalven op te zitten. Overige horeca zal in ieder geval bij Theehuis Tuk zijn, Na 3 km, en tegen het eind nog bij een hotel of de Mac.  Ik ben zelf helaas verhinderd om na afloop nog uit eten te gaan, maar voor wie dit wel willen, vorm gerust een groepje. Er is niet ver van het station in ieder geval een goede Chinees aanwezig. 

  Tot slot nog dit voor de treinreizigers die van onder Zwolle komen:  Helaas voert Prorail dit weekend werkzaamheden uit tussen Zwolle en Meppel en rijden hier snelbussen ipv treinen. Check hiervoor ajb de reisplanner. Mocht je hierdoor niet op tijd kunnen komen, laat dan even weten of je wel of niet komt of dat het wellicht iets later wordt.

  We zien elkaar morgen. En vergeet ook je goede humeur niet. Tot dan!

  Groet, Johan 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.