• 15-03-2020 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Castricum
 • Laatste wijziging: 15 maart

We wandelen door bos,duin en over het strand. Soms is het ploeteren door het mulle zand. Grotendeels gaat de route over onverharde paden. Een paar keer beklimmen we een duin door mul zand.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik ben ook onderweg corona laat de pret niet onderdrukken. Gewoon een beetje opletten.
 • Lees op de site van Huis Hilde dat het museum gesloten is 15 maart vanwege Corona. Helaas dus geen koffie. Maar ik kom wel hoor, heb wel zin in een wandelingetje.
 • Hoi Antoinette, vanwege het advies om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en omdat ik in de zorg werk meld ik mij af.
 • Hoi Antoinette, ik volg het advies om thuis te blijven.... gezien mijn werk als verpleegkundige
  Wel heel jammer !
 • Hoi Antoinette, Ik ben nogal verkouden dus zie van het uitje af, helaas. Groet, Henk
 • In dat weekend is het boekenweekgeschenk!
  • Ja, ik had graag met boekenweekgeschenk als treinkaartje door Nederland gereisd (met Groningen dit keer als bestemming), maar dat is afgelast vanwege het coronavirus. Zo'n wandeling is natuurlijk wel een goed alternatief.
   Groet, Jaco.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.