Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

 • 15-08-2020 de hele dag
 • Plaats: Ossenzijl
 • Laatste wijziging: 14-08-2020
 1. Rondje Weeribben fietsen. We beginnen bij De Gele Lis in Ossenzijl waar je ook een fiets kunt huren en  bij het restaurant wat kan drinken.Dan door Kalenberg,  Muggebeet waar we bij Geertien even een stop doen om evt wat te eten en drinken dan  ,Blokzijl, even het dorpje bekijken wat zeker de moeite waard is  Baarlo, Nederland,  door en dan naar boven weer terug. Dit is ongeveer 39 km. . In de Weeribben zijn een aantal bijzondere routes uitgezet en voorzien van routebordjes, de zogenaamde Rondjes. De routes volgen het knooppuntensysteem voor fietsers, maar er zijn speciale bewegwijzerde rondgaanse rondjes. Door de corona is er eenrichtings verkeer Maar word alsnog een mooie route langs waterdorpjes,, bruggetjes  mooie molens en de prachtige natuur.Hebben  de route al gefietst en is zeker de moeite waard.
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Morgen gaat gewoon door is prima fietsweer
 • Mocht het ook hier echt gaan onweren en flinke regen buien dan word de datum verzet .Dus houd de site in de gaten.
 • Ik zou graag met iemand meerijden vanaf een treinstation in de buurt. Mag ook Zwolle zijn.
  Met openbaar vervoer is het op zaterdag onbereikbaar.
  Als ik uiterlijk maandag 27 juli geen reactie heb dan ga ik er van uit dat het niet lukt en meld ik af, zodat iemand van de reservelijst nog tijd heeft om te beslissen om mee te gaan.

  Groet, Theo
 • Zou ik met iemand vanaf (CS) Steenwijk of Meppel kunnen carpoolen?
 • Voor mij zou 61 km ook te lang zijn.
  Zou ik met iemand vanaf Steenwijk kunnen carpoolen?

  Groet,
  Theo
 • Hoi Jose,.ik heb mij aangemeld als reserve. Als ik eventueel mee kan fietsen, zou ik toch voor een kortere route kiezen. 61 km is mij te lang.
 • Hoi Jose, mijn voorkeur is ook de 61km. Ik neem mijn eigen e-Bike mee. Prachtige omgeving!
 • Hoi José, De route van 61 km heeft mijn voorkeur. Mijn deelname is nog wel even onder voorbehoud, zou kunnen dat ik dan op vakantie ben. Mvgr. Lida ( Zonnetje63 )
  • Die is ook heel mooi
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.