• 18-08-2021 10:30
 • Plaats: Culemborg
 • Laatste wijziging: 14 augustus


18 augustus is het zover. Bij goed weer gaan we struinen en picknicken in de Culemborgse uiterwaarden.
Start bij de grote parkeerplaats van werk aan het spoel. / caatje aan de lek in Culemborg. Vanaf daar lopen we  zo' n 3 a 4 km op onverhard terrein. Na ongeveer 2 km is er een grote bank met uitzicht over de Lek.
De terugweg is hetzelfde maar er is ook dan weer genoeg moois te zien van de natuur .Als afsluiter een picknick met zelf meegebrachte spullen.
Wil je mee stuur mij dan even een berichtje met telefoon nummer zodat ik je kan toevoegen in de  tijdelijke groepsapp

Gaat door bij minimaal 5 deelnemers
En alleen bij goede weersvooruitzichten.

Verzamelen 10.30  bij werk aan het spoel.
Goilberdingerdijk 40 Culemborg.
(3,5 km van het station)


De grote parkeerplaats beneden. Mocht je na de picknick zelf nog willen wandelen op een van de mooie paden in de omgeving is dat natuurlijk prima. Deze activiteit staat op meerdere groepen. 

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Paola,

  Daarnet zag ik je nogal vreemde telefoonnummer in de weergavelijst. Het lijkt me handig dat je als organisator wel bereikbaar bent op een bestaand telefoonnummer op de dag van de activiteit.  Daarmee boezem je ook vertrouwen in bij je deelnemers. Hoe ben je anders te bereiken bij calamiteiten? Het gebeurt immers maar al te vaak dat iemand later aankomt dan gepland is en jou als organisator daar over wil berichten. 

  Het is maar een tip; doe er je voordeel mee👍.

  Hartelijke groeten, 

  Corine 

  • Ik ga toch niet mijn mobiele nummer openlijk neerzetten hier. Als je meegaat  wisselen we nummers uit. Dat staat ook in het bericht 😉

   Maar bedankt voor de tip. We zitten al met zijn allen gezellig in een groepsapp dus bij calamiteiten  zijn er 7 andere die het lezen..wel zo handig. Is maar een tip 😉

  • Of stuur, met een privébericht, jouw telefoonnummer aan de deelnemers.

  • Precies dat 👍

    

 • Heb inmiddels ook via andere groep een aantal aanmeldingen. We zitten op 5 nu 

  • Zie je reactie nu pas. Je bericht met nummer staat nu wel openbaar onder dit bericht. 

    

  • Ik zal mijn reactie verwijderen.

  • Goed idee

    

    

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.