• 15-11-2020 van 11:30 tot 16:30
  • Plaats: Vijfhuizen
  • Laatste wijziging: 18 oktober

Met deze wandeling gaat je over verschillende manieren Terug in de Tijd. Nationaal Monument MH17 en het Herdenkingsbos stemmen tot herdenken en bezinning. Het grondig gerestaureerde  Kunstfort brengt de tijd van de aanleg van de Stelling van Amsterdam tot leven en toont je binnen en buiten kunstuitingen. Het grafzerkenpad is daarbij wel een zeer uitzonderlijk kunstobject. Op het terrein van de voormalige  Floriade 2002 zie je wat er nog over is van de toenmalige  beplanting. Je komt daar ook langs de uitzichtheuvel Big Spotters Hill, veel speeltoestellen en andere overblijfsels van deze Floriade. Soms loop je over smalle, onverharde eenmanspaadjes, dan weer over de zeer brede maar ook rustige asfaltpaden van de Floriade. Het beklimmen van de ruim 40 meter hoge uitzichtheuvel is een uitdaging.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.