Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 26 mei 2021.

Beste wandelaars,

De deuren gaan weer verder open, Val Sinestra in Zwitserland komt weer in beeld. In het najaar zijn alle beperkingen als het goed is opgeheven en kunnen we weer lekker op pad. Dit jaar zal het reisgezelschap onder andere bestaan uit leden van Aktivo en van Klup.

Voor alle informatie raadpleeg je de site van Val Sinestra. Regel je eigen boeking onder vermelding van Klub Aktivo onder het kopje opmerkingen:

 https://www.sinestra.ch/nl/

- we slapen in het hotel
- regel ook je busreis
- zoek eerst eventueel iemand om je kamer mee te delen

Geef je op de Aktivo-site op als deelnemer van deze activiteit, dan kunnen anderen zien dat je meegaat.

Bij vragen kun je altijd bij mij terecht. Ook kun je contact met het hotel opnemen, ze spreken Nederlands. Zie contact-informatie op hun site.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Linda heeft ook weer geboekt 😊
    • Sonja ook❗️
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.