• 30-04-2022 van 10:15 tot 16:15
 • Plaats: Oostvoorne
 • Laatste wijziging: 26 april

Vlak bij de industrie van de Europoort bevindt zich op het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten een uniek natuurgebied: Voornes Duin, dat beheerd wordt door o.a. Natuurmonumenten en het Zuid Hollands Landschap. De wandeling van vandaag zal ± 15 km. lang zijn.

Om 10.15  verzamelen bij "Aan Zee", Strandweg 1, Oostvoorne. Daar starten we met koffie en thee (hopelijk op het terras).  

Rond 11.00 steken we de weg over en gaan de duinen in op weg naar de Biberbunker. Een korte route, want het is gelukt om vrijwilligers te vinden die ons in deze bunker zullen rondleiden. De kosten hiervoor zijn € 10,00 per persoon, maar we hebben dan wel een privé-rondleiding van een uur.  

Dan komen we om 12.30 aan bij de Meidoorn, waar we kunnen lunchen.

Na de lunch nemen we een kijkje in de Heemtuin, die tegenover de Meidoorn ligt en grenst aan de Tenellaplas. Ook kunnen we het aangrenzende bezoekerscentrum even binnenlopen.

Om 14.30 lopen we langs de Tenellaplas en maken een rondje om het Breede Water. Dan terug naar het hoofdpad en richting het strand. Net voor we de duinen over gaan, nemen we het  Inspectiepad, dat achter de duinenrij langs loopt. We steken de duinen weer over en lopen terug naar Aan Zee, waar ik hoop tussen 15.30-16.00 aan te komen.

Wie wil kan eventueel nog wat eten en drinken bij  "Aan Zee".

https://www.aanzeeoostvoorne.nl/

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Letta,

  Kan ik ook mee rijden?

  Groetjes, Diana.

  • Dat is goed, dan ben jij nr. 3

  • Dank je wel!

 • Hoi,

  Mag ik ook met je meerijden

  • Dat is goed. Ik laat je weten hoe laat ik in Spijkenisse ben. 

 • Hoi Letta, ik zou wel graag met je willen meerijden vanuit metrostation Spijkenisse...

  • Dat is goed. We spreken nog af hoe laat. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.