We verzamelen in Grand Cafe de Brink in Dwingeloo. Je kunt hier vooraf nog koffie nemen als je dat wilt.  Om uiterlijk 12.30 uur wil ik vertrekken en verlaten het dorp via authentieke Drentse straatjes. Al gauw bereiken we de rand van het dorp en gaat de tocht verder door open landschap naar Lhee, waar het bos begint. Een paar kilometer verder komen we bij de Bospub, een nostalgisch en oergezellig aandoend Drentse boshut met heerlijke appeltaart. Goed dus om hier een langere stop te houden. Ik heb hier voor 1 uur gereserveerd.

Hierna gaat het verder naar de Davidsplassen en genieten we een flink stuk van magnifieke vergezichten over de uitgestrekte, imposante heide. In je fantasie zie je hier de enorme dinosaurussen al rond stappen. We passeren een vakantiepark, waar we eventueel nog een korte horecastop kunnen houden bij een snackbar. 

Daarna lopen we nog een klein stukje door dicht Drents bos, waarna we in prachtig open coulissen landschap terecht komen met hier en daar een authentieke drentse boerderij. Het voelt alsof de tijd heeft stil gestaan. Tenslotte zien we in de verte de kerktoren van Dwingeloo alweer verschijnen. Via een klein lusje lopen we uiteindelijk het dorp weer in en eindigen we bij de parkeerplaats aan de Bruges. Een stukje verder bereik je Grand Cafe de Brink, waar je eventueel nog een drankje kunt doen of iets kunt eten.

Horeca na ruim 4 km. En na 8 km kunnen we nog een korte stop houden bij eenvoudige horeca. Ook komen we genoeg bankjes tegen om een korte pauze te houden.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.