• 12-07-2020 van 11:00 tot 17:30
  • Plaats: Abcoude
  • Laatste wijziging: 10-07-2020

Vanaf treinstation Abcoude lopen we langs het Gein richting Driemond tot we kunnen afslaan richting Nigtevecht. Bij fort Nigtevecht nemen we een koffie-monent. We maken gebruik van de nieuwe fietsbrug en steken het kanaal over. Hier raken de Vecht en het kanaal elkaar. Wij volgen de Vecht richting Utrecht tot aan de Mijnden. Daar is de volgende stop bij fort Nieuwersluis. Vanaf daar lopen we langs het Amsterdam-Rijnkanaal naar het station Breukelen. De tocht gaat door de historische dorpen Vreeland, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis, waar we ook een koffie-stop houden. We lopen aan de achterkant van de Vecht en hebben dus weinig last van verkeer.

Als we in Breukelen (dorp) gaan eten, wordt de wandeling 2 km langer.

De deelnemers van de eerder geannuleerde tocht zijn:

Hilde, Margreet, Corine, Reneheij, Annemieke, Jennifer van den Dungen en René Roffelsen.

Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar, totaal aantal dus 10.

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar voor deze mooie wandeltocht
  • Afmelden,

    Helaas moet ik me voor deze datum afmelden.
    Ik ga al een paar dagen naar Texel om met Margreet de zaterdag te gaan fietsen.
    Misschien blijf ik er wel tot zondag en fiets dan naar huis toe.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.