• 27-06-2020 van 11:00 tot 18:00
 • Plaats: Abcoude
 • Laatste wijziging: 05-07-2020

Vanaf treinstation Abcoude lopen we langs het Gein richting Driemond tot we kunnen afslaan richting Nigtevecht. We maken gebruik van de nieuwe fietsbrug en steken het kanaal over. Hier raken de Vecht en het kanaal elkaar. Wij volgen de Vecht richting Utrecht tot aan de Mijnden. Vanaf daar lopen we langs het Amsterdam-Rijnkanaal naar het station Breukelen. De tocht gaat door de historische dorpen Vreeland, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis. We lopen aan de achterkant van de Vecht en hebben dus weinig last van verkeer.

Als we in Breukelen (dorp) gaan eten, wordt de wandeling 2 km langer.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Op 12 juli een nieuwe poging voor de huidige deelnemers, die staan al op de lijst en hoeven zich niet meer op te geven
 • Afgelast. Ik vind het jammer dat je dit doet René ! Een mooie wandeling , Het weer valt vaak wel mee. Het soms onvoorspelbare en de afwisselingen hierin zijn juist zo mooi. Bij eventueel felle buien gewoon veilig plekje innemen . Groet Jacob
  • Beste Jacob,
   De regen is geen probleem, onweer en bliksem wel. Binnenkort een nieuwe poging op 12 juli.
 • Als Rene de datum verandert schuiven alle deelnemers gewoon mee naar die nieuwe datum Jennifer! Je hoeft je dus niet meer opnieuw aan te melden omdat je dat al eerder gedaan hebt. Zo simpel kan het zijn.

  Leuk je weer live te spreken op 12 juli aanstaande, heel gezellig!

  Hartelijke groeten,
  Corine
 • Hoe wil je dat doen dan? Dat wij voorrang hebben? Ik ga graag mee. Heb dan al een andere wandeling, maar die annuleer ik dan.
  • Heb ik al gedaan, je staat al voor de volgende op de lijst
 • Hai Rene,

  Jammer om te horen dat je deze mooie wandeling annuleert maar wel heel begrijpelijk. Er is immers weinig beschutting in de omringende weilanden te vinden mocht het noodweer losbarsten.

  Heel fijn dat je je activiteit doorschuift naar een later tijdstip; ik ga graag weer met je mee, heel gezellig👍.
  Tot gauw!

  Hartelijke groeten,
  Corine
 • De weersvoorspellingen beloven niet veel goeds voor morgen, vandaar de annulering van de activiteit. Op een nieuwe datum zal de activiteit binnenkort weer terug te vinden zijn. De huidige deelnemers hebben voorrang voor de verplaatste activiteit en hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. Afmelden kan natuurlijk wel, geef het dan door.
 • Beste wandelaars,
  Bij onweer en/of bliksem wordt de wandeling van aanstaande zaterdag tot een nader te bepalen datum verplaatst. Morgenmiddag laat ik weten of het verantwoord is.
 • Helaas werk ik voortaan op de zaterdagen, dus deze moet ik afzeggen.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.