In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

3 daags Oud en Nieuw feest voor singles en alleenstaanden te Witteveen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 30 december 2018

3-daagse-oud-en-nieuw-feest-voor-singles-en-alleenstaanden

Het 3 daagse Oud en Nieuw feest voor singles vieren we ook dit jaar bij Hotel Café Restaurant het Witte Veen in het mooie Drenthe. Dit jaar valt het op zondag 30 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019. Na de 5 voorgaande vol geboekte Oud & Nieuw vieringen kunnen wij niet anders dan dit jaar hier weer te gast te zijn. Altijd knus en gezellig. Wij hopen ook op deze bijzondere dagen van het jaar weer 70 à 80 mensen te kunnen verwelkomen. Net als vorig jaar wordt de muziek verzorgd door DJ Karin. Veel van onze gasten komen hier graag terug om nieuwe vrienden te maken.

Voor aanmelden en verdere info zie: https://singlesenzo.nl/


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.