In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Amsterdam met bezoek aan 2 musea

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 2 december 2018

Vandaag gaan wij in Amsterdam 2 musea bezoeken, namelijk het grachten museum en het klederdrachten museum. Beide musea zijn kleinschalig. Het grachtenmuseum laat zien hoe de grachten de stad maken. voor verdere info www.grachtenhuis.nl. In het klederdrachten museum maak je kennis met de oud hollandse cultuurhistorische klederdracht. Tussen de 2 musea in gaan wij nog ergens lunchen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.