Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Bezoek aan 2 musea in Leiden

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 29 juni 2019

Vandaag gaan wij 2 musea bezoeken nl het laken museum en het siebold huis. Beide musea liggen op loopafstand. Laken hal is een gemeentelijk kunstmuseum. Het museum gaat 20 juni voor het publiek open. De verwachte tentoonstelling is dan rembrandt en de gouden eeuw. Voor verdere info www.lakenhal.nl. Het tweede muesum is het sieboldhuis. Het japanmuseum geeft een beeld van phiph franz siebold die voorwerpen heeft verzameld tijdens zijn verblijf op deshima, de nederlandse handelsnederzetting bij Nagasiki in Japan. Verdere info www.sieboldhuis.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.