Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Bezoek Museum De Koperen Knop en proeverij-markt, Hardinxveld-Giessendam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 13 april 2019

Museum De Koperen Knop bestaat 30 jaar. Om dat te vieren is er op zaterdag 13 april een proeverij-markt. Een heerlijke markt voor iedereen die van lekkers houdt: Eten en drinken uit de Alblasserwaard. Op deze dag is het museum gratis toegankelijk. Het museum is gevestigd in een 17e-eeuwse monumentale waterboerderij. In het deftige voorhuis zijn onder andere een stijlkamer en opkamer met schilderingen en een authentieke schouw te bezichtigen. Info: www.koperenknop.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.