In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Bezoek Museum De Koperen Knop en proeverij-markt, Hardinxveld-Giessendam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 13 april 2019

Museum De Koperen Knop bestaat 30 jaar. Om dat te vieren is er op zaterdag 13 april een proeverij-markt. Een heerlijke markt voor iedereen die van lekkers houdt: Eten en drinken uit de Alblasserwaard. Op deze dag is het museum gratis toegankelijk. Het museum is gevestigd in een 17e-eeuwse monumentale waterboerderij. In het deftige voorhuis zijn onder andere een stijlkamer en opkamer met schilderingen en een authentieke schouw te bezichtigen. Info: www.koperenknop.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.