Bezoek st. Bavo en expo Mosterdieren in Teylers Museum - Haarlem

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 24 februari 2018

We verzamlen bij de Ako shop in de stationshal,
vandaar lopen we naar de st. Bavo. Entree kost E 2,-. Na een bezoek aan de kerk gaan we naar het Teylers Museum. In het museumcafe nuttigen we een drankje en dan gaan de expo bekijken.
Na afloop kunnen we elkaar nog ontmoeten in het museumcafe en dan naar huis.

Info expo Monsterdieren Teylers museum
Hierin worden bezoekers meegenomen op een prikkelende zoektocht naar dieren op het snijvlak van feit en fictie. Duidelijk wordt dat de werkelijkheid soms gekker is dan de fantasie.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.