Bloemencorso Bollenstreek - Haarlem Plan gewijzigd!!

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 21 april 2018

Mijn plan is gewijzigd en is als volgt:
Ik wil om 13.00 uur met de fiets vanaf station Haarlem via het knooppuntennetwerk naar Lisse fietsen. Het bloemencorso zal daar ongeveer 14.30 uur arriveren en kunnen we deze tegemoet rijden. Vanaf daar kunnen we het corso volgen tot aan Hillegom. Degene die dan terug willen kunnen op de trein in Hillegom stappen.
Alle informatie over het corso en de route kun je vinden op https://www.bloemencorso-bollenstreek.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.