In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Bomen knotten op natuurwerkdag (Langbroek, prov. Utrecht)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 3 november 2018

Met een groepje Aktivo'ers werken in de natuur? Wie lijkt dat wat? Het kan op 3 november, dan is het natuurwerkdag. Op ruim 500 locaties in Nederland kun je zagen, snoeien en meer. Het is gezond, leuk, en gezellig om buiten aan het werk te zijn tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Ik heb de locatie in Langbroek uitgekozen.

Werkzaamheden
Er staan wilgen met 2-jarige takken op de knotters te wachten. Zorg voor weersbestendige en stevige kleding en schoeisel (het grasland kan vrij nat zijn). Ladders, gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar je mag ook je eigen gereedschap meebrengen.

Ontvangst om 9.30 uur met met koffie, thee of frisdrank. Om 10.00 uur beginnen de werkzaamheden. Voor de lunch wordt gezorgd. We sluiten af met een drankje.

Tijd


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.