Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Bos en heidetocht Hattem 15 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 15 september 2019

Een jaarlijkse wandeltocht van de Zwolse wandelverenigingen. De tocht gaat uiteraard door de bossen en de bloeiende heidevelden. En natuurlijk ook door het landelijk gebied rondom Hattem.

Hattem ligt in het noordoosten van Gelderland en grenst aan het mooie Veluwse bosgebied en het uiterwaardenlandschap van de IJssel. De binnenstad herbergt vele monumenten en 3 musea: Het Voermanmuseum, Anton Pieckmuseum en het Bakkerijmuseum.

Ik kan 3 carpoolers meenemen vanaf station Zwolle, Zuidzijde/achterkant van dit station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.