In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Bubbelen en relaxen in Fontana Nieuweschans

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 10 februari 2019

Vandaag wil ik jullie meenemen naar het resort van Fontana Bad Nieuweschans. Dit is inmiddels een heus resort geworden met 2 grote buitenbaden, een Turks bad stoomhuis, een rustruimte en ga zo maar door, zie ook www.fontananieuweschans.nl
Entree voor het resort voor de hele dag is: 18,50. Je krijgt hiervoor ook nog een drankje van het resort aangeboden.

Tussendoor gaan we gezamenlijk lunchen. Dit is exclusief de entreeprijs.
Ook kun je er allerlei behandelingen laten doen of naar de sauna gaan; hiervoor moet je zelf reserveren en extra betalen, zie hiervoor de website.

Ik wil iedereen uitdagen om eens naar dit mooie resort te komen! Je krijgt gegarandeerd een heerlijke ontspannen dag!!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.