Cabaret in het Vondelparktheater

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 2 september 2017

Zaterdagavond om 20.30 uur treed Lonneke Dort op in de openlucht in het Vondelparktheater. Ze heeft oa meegedaan aan het Leids cabaret festival en ze neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens in een droogkomisch lied.

Daarna om 21.00 uur treed het duo Yentl en de Boer op. Elke zomer verzamelen ze hun allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken samen met hun lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters. Dit jaar gaan ze een stap verder en duiken de meiden na de zomer ook de theaters in met een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.