Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Chocolade festival, Zutphen

Datum: 
Zondag 29 september 2019

Wie houdt er niet van chocola? De historische binnenstad van Zutphen staat in het teken van chocola en alles wat er mee te maken heeft.
Kom op 29 september proeven ,geniet van dit heerlijk festival voor jong en oud.
Begeleid door live muziek.
Het begint om 12:00 uur en is te bezoeken tot 17:00 uur, maar we kunnen natuurlijk tussendoor even uitrusten en iets gaan drinken.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.